NetherlandsTripGift NL

TripGift NL gift card

Buy TripGift NL giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇳🇱 This product may only work in Netherlands. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

TripGift® biedt 's werelds beste cadeaubon en hotelvouchers om wereldwijde reis- en ervaringsdagen online te boeken. Met een unieke keuze van 450 luchtvaartmaatschappijen | 750.000 Hotels, Villas & Appartementen | 20,000 tours | 16 Cruiselines | 500 autoverhuurders + Digitale media-inhoud, allemaal met één eGift-kaart of met behulp van uw creditcard om direct via online en mobiel te boeken. U kunt de Perfect-reis boeken voor wereldwijde vluchten + hotelreizen, lokale of internationale pretparken en activiteiten of waarom geen cruisereis boeken. Ideaal voor u, een geliefde of een familielid. Kies vandaag TripGift®!

Website

https://www.tripgift.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

TripGift® Hotel Kortingsvouchers kunnen alleen online worden ingewisseld op: https://www.tripgift.com 1) Registreer een account: https://www.tripgift.com en klik vervolgens op Book Trip | Ervaringen 2) U kunt zoeken en boeken uw: Vlucht + hotel per stad, Dingen om te doen en Autoverhuur per land en vervolgens stad, Cruise & transfers op bestemming 3) Nadat u de opties hebt geselecteerd die het beste bij u passen, voert u de gegevens in van alle personen die bij de boeking zijn betrokken 4) Ga naar de kassa-pagina en kopieer en plak uw eCadeau-kaartcode in de e-Card die u inwisselt codevak en klik op verzenden of vink voor een hotelkortingbon uw Hotelvouchercode in het vakje Kortingsvoucher in en klik op verzenden. De waarde van de tegoedbon wordt van het winkelmandje afgetrokken, ga akkoord met de Algemene voorwaarden en klik op Nu bestellen om uw boeking te voltooien. & transactie, u ontvangt binnenkort een bevestiging via e-mail en de boekingsvoucher om bij aankomst te presenteren. 5) Maximaal 2 e-cadeauboncodes of 1 hotelkortingbon zijn toegestaan ​​per transactie, als uw winkelwaarde groter is dan de waarde van de e-cadeaubonnen of de kortingsbon van het hotel, kunt u het verschil betalen met Visa, MasterCard of American Express. 6) Elke e-cadeaubon of hotel kortingsbon heeft een vervaldatum en moet vóór de vervaldatum van 36 maanden in Duitsland en 12 maanden voor de rest van de EU worden gebruikt, met inachtneming van de toepasselijke nationale en lokale wetgeving. 7) Alle website-inhoud, klantenservice, tickets en vouchers zullen in het Engels zijn.

Deze eGift-code van TripGift categorie 2 is alleen geldig voor gebruikers van Business to Business of Business to Employee en heeft een vervaldatum van 12 maanden vanaf de leverdatum. Onderhevig aan alle toepasselijke lokale wetgeving van het land en de staat en eventuele vereiste residuele restitutiesaldi in bepaalde landen en staten. U kunt maximaal 2 eGift-codes per transactie gebruiken. Registratie is vereist voor gebruik. Ga voor de volledige voorwaarden naar: https://www.tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens