NetherlandsBoek & Bladkado NL

Boek & Bladkado NL gift card

Buy Boek & Bladkado NL giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇳🇱 This product may only work in Netherlands. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

boek & bladkado is dé giftcard met de grootste collectie boeken, e-books, luisterboeken & tijdschriften. Met meer dan 100.000 luister- en leescadeaus is er een compleet assortiment voor jong en oud! Actuele bestsellers, klassiekers, kookboeken, managementboeken, kinderboeken en de leukste tijdschriften. Met boek & bladkado geef je het allemaal. Eenvoudig online te besteden op boekenbladkado.nl. boek & bladkado is de giftcard voor iedereen. Hoe werkt het? Ga naar boekenbladkado.nl en maak een keuze uit meer dan 100.000 boeken, e-books, luisterboeken en tijdschriften. Kies je gewenste product(en) en betaal met de giftcard. Het tegoed is in meerdere keren te besteden totdat het tegoed op is of de geldigheid verlopen is. Eventuele bijbetalingen kunnen veilig en snel via iDEAL. Benieuwd naar de collectie of wat de waarde is van de giftcard? Kijk dan snel op boekenbladkado.nl

Website

https://boekenbladkado.nl

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

• Ga met jouw boek & bladkado giftcard naar boekenbladkado.nl • Kies jouw gewenste product(en). • De giftcard kan ingewisseld worden bij “Betaling”. Eventuele bijbetalingen kunnen veilig en snel via iDEAL. • Bezorging van jouw gekozen producten is afhankelijk van het gekozen product.

• De giftcard is in delen te besteden en er kunnen meerdere giftcards tegelijk ingewisseld worden. • De giftcard is in te wisselen op het volledige assortiment van boekenbladkado.nl. • Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen van de producten kunnen het gehele jaar wijzigen. • De giftcard behoudt (gedeeltelijk) zijn waarde totdat het tegoed op is of de geldigheid verlopen is. • De giftcard is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contant.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens