Nike NL gift card

Buy Nike NL giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇳🇱 This product may only work in Netherlands. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Nike is een van de grootste leveranciers van sportuitrusting. Cadeaubonnen kunnen online worden geruild voor producten op Nike.com (onder voorbehoud van de voorwaarden van de site) of in Nike winkels en kunnen worden geruild voor goederen die meer waard zijn dan de nominale waarde van de kaart voor het verschil. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, geretourneerd of terugbetaald, behalve in overeenstemming met uw wettelijke rechten. Als producten die met een cadeaubon zijn gekocht vervolgens worden geruild tegen een product met een lagere prijs, of als ze worden terugbetaald, worden de overtollige waarden toegevoegd aan het resterende saldo op de cadeaubon. Als u niet het volledige saldo op de cadeaubon uitgeeft, wordt het resterende saldo na elke transactie bijgewerkt en blijft het op uw cadeaubon staan.

Website

https://www.nike.com/nl/

Redemption Methods

InstoreOnline

Redemption Instructions

1. Klik op de inwisselings-URL om uw beveiligingspincode te bekijken. 2. Kopieer of bewaar de beveiligings-PIN en klik op de knop "Aanmelden". 3. Voer de pincode in en selecteer de knop "Doorgaan" om toegang te krijgen tot uw cadeaukaart. 4. Bewaar PDF op telefoon of download om details van cadeaubonnen te bekijken. 5. Winkel en gebruik in de winkel of online! Let op: de beveiligingspincode heeft een vervalperiode van 12 maanden vanaf de leverdatum.

Hoe gebruik je de Nike cadeaubon: Cadeaubonnen kunnen online worden geruild voor producten op Nike.com of in een winkel en kunnen worden geruild voor goederen met een hogere waarde dan de nominale waarde van de kaart, waarbij het verschil wordt betaald. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, geretourneerd of terugbetaald, behalve in overeenstemming met uw wettelijke rechten. Als producten die met een cadeaubon zijn gekocht vervolgens worden omgeruild voor een product met een lagere prijs, of als ze worden terugbetaald, worden de overtollige waarden toegevoegd aan het resterende saldo op de cadeaubon. Als u niet het volledige saldo op de cadeaubon uitgeeft, wordt het resterende saldo na elke transactie bijgewerkt en blijft het op uw cadeaubon staan. Nike behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de Gift Cards te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen en passende maatregelen te nemen, met inbegrip van de annulering van de kaart indien zij dit naar eigen goeddunken nodig acht. Indien u meer informatie wenst over Algemene Voorwaarden of het gebruik van de cadeaubon bij raadpleeg dan bezoek de website www.nike.com/nl//help/a/giftcard-terms-eu. U kunt ook contact met ons opnemen via www.nike.com/nl/help.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens