NetherlandsNationale Keuze Cadeaukaart NL

Nationale Keuze Cadeaukaart NL gift card

Buy Nationale Keuze Cadeaukaart NL giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇳🇱 This product may only work in Netherlands. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Met de Keuze Cadeaukaart weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt. De ontvanger kiest namelijk zelf zijn of haar favoriete cadeaubon, je geeft de keuze uit meer dan 100 opties, zoals Diner Cadeau, Saunabon, Bioscoopbon, Douglas, bol.com, Zalando en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om het bedrag aan een goed doel te schenken. Bestel dus nu de Keuze Cadeaukaart voor het ultieme cadeau! De keuze mogelijkheden zijn eindeloos met de Keuze Cadeaukaart en dat maakt dit cadeau zo uitermate geschikt voor nagenoeg elke situatie en elke gelegenheid. Er bestaat bovendien zelfs de mogelijkheid om de kaart in te wisselen voor donatie aan een goed doel! En natuurlijk kan er ook gewoon gekozen worden voor een dinerbon of een cadeaukaart die is in te wisselen voor een heerlijk dagje uit. Zo zit er dus altijd wel iets tussen voor iedereen! De Keuze cadeaukaart is dus een geschikt cadeau voor elk moment, of het nu gaat om een geschenk aan een familielid of voor bijvoorbeeld voor een collega: hiermee sla je nooit de plank mis!

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Hieronder vind je het stappenplan voor verzilveren: 1) Klik HIER om naar de inwisselpagina te gaan en vul jouw kaartnummer in (zonder spaties). Het kaartnummer vind je onder de barcode op de achterzijde van jouw cadeaukaart en bestaat uit 19 cijfers. 2) Klik op versturen. 3) Selecteer de cadeaubonnen die je graag wilt hebben door een waarde in te vullen. 4) Vul jouw persoonsgegevens in. 5) Vul op het nieuw geopende betaalscherm het kaartnummer en de pincode in. (De pincode is terug te vinden onder de kraslaag, rechts van de barcode.) 6) Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de verzilvering. wordt de gekozen cadeukaart als e-voucher veronden, dan ontvang je deze één uur na verzilvering per mail. Hou hierbij ook goed de spam folder in jouw mailbox in de gaten. Mocht jij de e-voucher niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar: info@cadeaubon.nl. Als de gekozen kaart fysiek word verzonden, dan sturen wij deze binnen 5 werkdagen per post naar het door jou opgegeven adres. Je ontvangt geen Track & Trace code na het verzenden. Heb je gekozen voor een donatie? Dan wordt het bedrag gestort op de rekening van het gekozen goede doel. Hier ontvang jij geen e-voucher of iets dergelijks van. De bevestiging die jij ontvangt geldt als de bevestiging van de donatie aan het gekozen goede doel.

U kunt de volledige Algemene voorwaarden hier bekijken.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens