FinlandApteekkituotteet FI

Apteekkituotteet FI gift card

Buy Apteekkituotteet FI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüáęūüáģ This product may only work in Finland. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiisi keskittyvä verkkoapteekki, jossa on laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Voit lunastaa lahjakortin osoitteessa https://apteekkituotteet.fi/ Lahjakorttia ei voi käyttää osissa eikä sitä voi yhdistää muihin lahjakortteihin tai kuponki-koodeihin. Lahjakorteilla ei voi ostaa lääkkeeksi rekisteröityjä valmisteita.

Website

https://www.apteekkituotteet.fi

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Lahjakortilla maksaminen Olet voinut saada lahjakorttimme esimerkiksi GoGift palvelun kautta. Lahjakortilla voit ostaa Apteekkituotteet.fi -verkkoapteekista lääkevalmisteita lukuun ottamatta kaikkia muita tuotteita. Lahjakortti on käytettävä yhdellä kertaa eikä kortteja voi yhdistää. Kirjoita lahjakortissa oleva koodi ostoskorissa kuponkikoodi- kenttään ja paina ilmestyvää nappia. Jos ostoksista jää vielä maksettavaa, maksa se osuus haluamallasi maksutavalla.

https://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Categories/Maksutavat

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed