FinlandAirbnb FI

Airbnb FI gift card

Buy Airbnb FI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüáęūüáģ This product may only work in Finland. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Anna Airbnb lahjaksi ‚Äď hurmaavia majapaikkoja ja mahtavaa tekemist√§ ymp√§ri maailmaa. Anna lahjaksi t√§ydellinen pakopaikka ‚Äď kaikkea j√§rvenrantam√∂keist√§ ja merenrantahuviloista huoneistoihin keskell√§ kaupungin sykett√§. Lahjoita mukaansatempaavia el√§myksi√§: opastettuja retki√§, luentoja tai maistajaisia paikallisten asiantuntijoiden johdolla. Airbnb-lahjakortit eiv√§t vanhene koskaan. K√§yt√§ kortti majoitusten tai el√§mysten varaamiseen; voit k√§ytt√§√§ koko kortin kerralla tai jakaa useampaan k√§ytt√∂kertaan.

Website

https://airbnb.fi

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Näin lunastat lahjasi: Rekisteröidy tai kirjaudu sisään osoitteessa airbnb.fi/lahja Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita. Saat lahjasaldon automaattisesti käyttöösi, kun teet varauksen.

Kortin saldo ei vanhene. Tämän kortin ostamisesta tai aktivoimisesta ei peritä palvelumaksuja. Suomessa ja muissa tuetuissa Euroopan maissa asuvat henkilöt voivat käyttää korttia palvelujen ostamiseen Airbnb:n verkkosivuston ja sovelluksen kautta. Käyttö edellyttää Airbnb-tiliä. Korttia ei voi ladata uudelleen, ja ellei laki edellytä, sitä ei voi vaihtaa käteiseksi, hyvittää, palauttaa tai myydä eteenpäin. Kortin myöntäjä ei ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista tai varastetuista korteista tai luvattomasta käytöstä. Voit katsoa kortin saldon kirjautumalla Airbnb-tilillesi. Airbnb Ireland UC:n myöntämä. Voit tutustua sovellettaviin ehtoihin osoitteessa airbnb.fi/fi_gift_cards_terms

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens