SloveniaPrimark SI

Primark SI gift card

Buy Primark SI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

­č窭čç« This product may only work in Slovenia. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Primark je obo┼żeval modne obo┼żevalce in iskalce vrednosti, saj je Primark ┼íiroko uveljavljen kot ciljna trgovina za sledenje najnovej┼íim izgledom, ne da bi zlomila banko. Nudimo raznoliko paleto izdelkov, naselitve vse od otrok in otrok do ┼żensk, mens, homeware, dodatki, kozmeti─Źni izdelki in sla┼í─Źice.

Redemption Methods

Instore

Redemption Instructions

Kupljene darilne kartice lahko kupite samo v trgovinah Primark v dr┼żavi nakupa (brez koncesij Primark┬«, vklju─Źno s tistimi v trgovinah Selfridges). Kartica e-Gift vsebuje ─Źrtno kodo in jo lahko predstavite v trgovini: Natisnite kupon, ki ga ┼żelite unov─Źiti. Predlo┼żite kupon na blagajni. Samo tiskani kuponi bodo sprejeti. ─îe ┼żelite unov─Źiti to eGift kartico, prosimo, da ro─Źno vnesete 19-mestno ┼ítevilko v sistem till

Veljavne aktivirane darilne kartice se lahko v celoti ali delno pla─Źajo za blago (razen prodaje prodajnih avtomatov) v sodelujo─Źih trgovinah Primark, kjer so na voljo storitve darilnih kartic. Darilne kartice, kupljene v Sloveniji, lahko unov─Źite samo v trgovinah Primark v Sloveniji. Darilnih kartic ne morete unov─Źiti na nobeni koncesiji Primark. Minimalni znesek za aktiviranje te kartice je 5 ÔéČ, najvi┼íji znesek posojila pa 200 EUR. Te kartice ni mogo─Źe zamenjati za gotovino ali bon. Nobena sprememba ne bo zagotovljena, vendar se lahko morebitna preostala sredstva uporabijo za prihodnje nakupe. Stanje kartice pote─Źe 2 leti po zadnji uporabi kartice. Primark ne bo odgovoren za izgubljene, ukradene ali po┼íkodovane kartice. Primark si pridr┼żuje pravico, da ob─Źasno spremeni te pogoje, ─Źe meni, da je to potrebno. Kjer je to mogo─Źe, bo tak┼ína sprememba obve┼í─Źena o razumnem obvestilu. To ne vpliva na va┼íe zakonske pravice. Upravlja ga PRIMARK┬«.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ­čÖî

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens