SloveniaGlobal Hotel Card SI

Global Hotel Card SI gift card

Buy Global Hotel Card SI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇸🇮 This product may only work in Slovenia. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Globalna hotelska kartica, ki jo poganja Expedia Partner Solutions, je vrhunska darilna kartica za hotele, letovišča, počitniške najemnine in zasebne domove po vsem svetu. Izbirajte med več kot 500.000 nastanitvami po vsem svetu v več kot 200 državah. Ponujamo več kot 350 glavnih hotelskih blagovnih znamk, vključno z Marriott, Accor, Intercontinental, Hyatt, Hilton Best Western in številnimi drugimi butiki, penzioni z zajtrkom in neodvisnimi hoteli.

Website

https://www.globalhotelcard.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Preiščite našo zbirko podatkov o nastanitvah v valuti vaše darilne kartice in rezervirajte bivanje samo prek spleta na www.globalhotelcard.com. Uporabite 16-mestno kodo darilne kartice in 8-mestni PIN kot celotno ali delno plačilo rezervacije. Na rezervacijo lahko uporabite do štiri darilne kartice. Preprosto uporabite vrednost vaše darilne kartice za celotno ali delno plačilo rezervacije. Preostanek se lahko po potrebi plača z glavno kreditno kartico. Darilne kartice ne potečejo. Vaše rezervacije bodo potrjene po e-pošti neposredno s strani Global Hotel Card. Ob prijavi preprosto predložite potrditev rezervacije in osebni dokument, ki ga je izdal državni organ za vnaprej plačano rezervacijo. Svojo rezervacijo lahko prekličete ONLINE brez kazni, ČE je preklic opravljen na spletu na www.globalhotelcard.com in je v skladu s pravili politike odpovedi. Če potrebujete pomoč pri uporabi kartice Global Hotel Card, nam pošljite e-pošto na help@globalhotelcard.com in navedite čim več podrobnosti, da vam bomo lahko bolje služili.

Kartico Global Hotel Card izdaja Global Hotel Card, Inc., uporaba spletne strani www.GlobalHotelCard.com in darilne kartice pa pomeni sprejemanje teh pogojev, ki jih je mogoče kadar koli spremeniti. Celotna določila in pogoji so na voljo na https://globalhotelcard.com/terms-and-conditions. Darilne kartice ne potečejo.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens