SloveniaNike SI

Nike SI gift card

Buy Nike SI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇸🇮 This product may only work in Slovenia. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Podjetje NIKE, imenovano za grško boginjo zmage, je vodilni svetovni oblikovalec, tržnik in distributer pristne športne obutve, oblačil, opreme in dodatkov za široko paleto športnih in fitnes dejavnosti. Nike ustvarja izdelke in izkušnje za današnje športnike. Kot pravijo pri Nike, Če imate telo, ste športnik. Dajte darilo, ki navdihuje in motivira današnjega športnika z darilno kartico Nike ali E-darilom

Website

https://nike.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Če želite uporabljati darilno kartico na Nike.com: Potrdite polje poleg možnosti »Ali imate darilno kartico Nike?« na stopnji Plačilo Checkout. Vnesite številko darilne kartice in PIN ter kliknite »APPLY«. Koda PIN se nahaja na hrbtni strani darilne kartice. Znesek na vaši darilni kartici se bo odštel od skupnega zneska vašega naročila. Darilne kartice, kupljene na Nike.com, lahko uporabite na Nike.com: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Poland, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden and the United Kingdom.

Darilni bon lahko kupite na spletu za izdelke na Nike.com (v skladu z določili in pogoji spletne strani). Izplačujejo se lahko za izdelke z višjo ceno, kot je vrednost darilnega bona, pod pogojem, da se plača preostali znesek. Darilnih bonov ni mogoče unovčiti za gotovino. Minimalna vrednost darilnega bona je 5 €, maksimalna vrednost 400 €. Darilnih bona ni mogoče vrniti in vračilo ni možno, razen če je to v skladu z vašimi zakonskimi pravicami. Darilni boni veljajo 24 mesecev od datuma zadnje uporabe. Po tem se odstrani stanje na računu. Ko se izdelek, kupljen z darilnim bonom, zamenja za izdelek z nižjo ceno ali ob vračilu zneska, se preostali znesek doda k saldu na darilnem bonu. Če sredstva na darilni kartici ne porabite naenkrat, se stanje po vsaki transakciji posodobi in ostane na darilni kartici. Darilne bonove je treba obravnavati kot gotovino. To niso čeki, kreditne kartice ali kartice strank. Nike ni odgovoren za izgubljene, ukradene ali poškodovane darilne kartice. Nike si pridržuje pravico, da v skladu z Nike zavrne spremenjene, kopirane, poškodovane ali kako drugače goljufive darilne certifikate. Nike si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni pogoje in pogoje darilnih bonov in da ustrezno ukrepa, vključno z odpovedjo kupona, če so taki ukrepi potrebni. Celotni pogoji in določila so na voljo na spletni strani Nike.com.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens