SloveniaNike SI

Nike SI gift card

Buy Nike SI giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

­č窭čç« This product may only work in Slovenia. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Podjetje NIKE, imenovano za gr┼íko boginjo zmage, je vodilni svetovni oblikovalec, tr┼żnik in distributer pristne ┼íportne obutve, obla─Źil, opreme in dodatkov za ┼íiroko paleto ┼íportnih in fitnes dejavnosti. Nike ustvarja izdelke in izku┼ínje za dana┼ínje ┼íportnike. Kot pravijo pri Nike, ─îe imate telo, ste ┼íportnik. Dajte darilo, ki navdihuje in motivira dana┼ínjega ┼íportnika z darilno kartico Nike ali E-darilom

Website

https://nike.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

─îe ┼żelite uporabljati darilno kartico na Nike.com: Potrdite polje poleg mo┼żnosti ┬╗Ali imate darilno kartico Nike?┬ź na stopnji Pla─Źilo Checkout. Vnesite ┼ítevilko darilne kartice in PIN ter kliknite ┬╗APPLY┬ź. Koda PIN se nahaja na hrbtni strani darilne kartice. Znesek na va┼íi darilni kartici se bo od┼ítel od skupnega zneska va┼íega naro─Źila. Darilne kartice, kupljene na Nike.com, lahko uporabite na Nike.com: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Poland, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden and the United Kingdom.

Darilni bon lahko kupite na spletu za izdelke na Nike.com (v skladu z dolo─Źili in pogoji spletne strani). Izpla─Źujejo se lahko za izdelke z vi┼íjo ceno, kot je vrednost darilnega bona, pod pogojem, da se pla─Źa preostali znesek. Darilnih bonov ni mogo─Źe unov─Źiti za gotovino. Minimalna vrednost darilnega bona je 5 ÔéČ, maksimalna vrednost 400 ÔéČ. Darilnih bona ni mogo─Źe vrniti in vra─Źilo ni mo┼żno, razen ─Źe je to v skladu z va┼íimi zakonskimi pravicami. Darilni boni veljajo 24 mesecev od datuma zadnje uporabe. Po tem se odstrani stanje na ra─Źunu. Ko se izdelek, kupljen z darilnim bonom, zamenja za izdelek z ni┼żjo ceno ali ob vra─Źilu zneska, se preostali znesek doda k saldu na darilnem bonu. ─îe sredstva na darilni kartici ne porabite naenkrat, se stanje po vsaki transakciji posodobi in ostane na darilni kartici. Darilne bonove je treba obravnavati kot gotovino. To niso ─Źeki, kreditne kartice ali kartice strank. Nike ni odgovoren za izgubljene, ukradene ali po┼íkodovane darilne kartice. Nike si pridr┼żuje pravico, da v skladu z Nike zavrne spremenjene, kopirane, po┼íkodovane ali kako druga─Źe goljufive darilne certifikate. Nike si pridr┼żuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni pogoje in pogoje darilnih bonov in da ustrezno ukrepa, vklju─Źno z odpovedjo kupona, ─Źe so taki ukrepi potrebni. Celotni pogoji in dolo─Źila so na voljo na spletni strani Nike.com.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ­čÖî

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens