HungaryToursGift HU

ToursGift HU gift card

Buy ToursGift HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüá≠ūüáļ This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

A ToursGift k√≠n√°lat√°ban minden megtal√°lhat√≥, ami a helyi √©s nemzetk√∂zi mag√°nutaz√°sok online foglal√°s√°hoz sz√ľks√©ges: t√∂bb mint 20.000 rep√ľlŇĎjegy + sz√°lloda √©s utaz√°si √©lm√©ny utaz√°si csomagok sz√©les v√°laszt√©k√°val, hogy lefoglalhasd a t√∂k√©letes mag√°nutaz√°st! A ToursGift mag√°nutaz√°sok izgalmas v√°laszt√©k√°t k√≠n√°lja, bele√©rtve √©ttermi l√°togat√°sokat, hŇĎl√©gballonos vagy helikopteres utaz√°sokat, szafarikat, jachtos √©s aut√≥s kir√°ndul√°sokat, amelyek √©letre sz√≥l√≥ √©lm√©nyeket ny√ļjtanak. A ToursGift egyed√ľl√°ll√≥ funkci√≥ja a megosztott online fizet√©s, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy k√©t k√°rty√°t haszn√°lj a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥hoz, √©s b√≥nusz utaz√°si jutalmakat szerezz. Bev√°lt√°si utas√≠t√°sok. K√©rj√ľk, olvasd el al√°bb az aj√°nd√©kk√°rtya bev√°lt√°s√°hoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat.

Website

https://toursgift.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Bev√°lt√°si utas√≠t√°sok. K√©rj√ľk, olvassa el az al√°bbi inform√°ci√≥kat az aj√°nd√©kutalv√°ny bev√°lt√°s√°hoz sz√ľks√©ges utas√≠t√°sok√©rt. Bev√°lt√°s (haszn√°lat) Csak online: http://elearngift.com 1) Regisztr√°ljon fi√≥kot a http://elearngift.com oldalon, majd kattintson az Utaz√°s foglal√°sa | Bev√°lt√°s 2) Keressen, foglaljon vagy v√°s√°roljon term√©kig√©nyei alapj√°n. 3) Miut√°n kiv√°lasztotta az ig√©nyeinek legink√°bb megfelelŇĎ lehetŇĎs√©geket, adja meg a foglal√°sban vagy term√©ktranzakci√≥ban √©rintett szem√©ly vagy √∂sszes szem√©ly adatait. 4) L√©pjen tov√°bb a kijelentkez√©si oldalra, √©s m√°solja be az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥dj√°t a Bev√°lt√°sba. Az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥ddoboz√°ban kattintson a K√ľld√©s gombra, l√©pjen tov√°bb az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek elfogad√°s√°hoz, majd kattintson a Rendel√©s most gombra a foglal√°s √©s a tranzakci√≥ befejez√©s√©hez. Hamarosan visszaigazol√°st kap e-mailben. 5) Tranzakci√≥nk√©nt maximum 2 db eAj√°nd√©kk√°rtya k√≥d enged√©lyezett, amennyiben a kos√°r √©rt√©ke meghaladja az eAj√°nd√©k k√°rty√°k √©rt√©k√©t, a k√ľl√∂nb√∂zetet Visa, MasterCard vagy American Express k√°rty√°val fizetheti ki. 6) Az eLearnGift aj√°nd√©kk√°rty√°k a ki√°ll√≠t√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig j√°rnak le, kiv√©ve az √©szak-amerikai lakosok sz√°m√°ra az aj√°nd√©kk√°rty√°k √©rv√©nyess√©gi idej√©t. √ćrorsz√°g lej√°rata 60 h√≥nap, Ausztr√°lia √©s N√©metorsz√°g pedig 36 h√≥nap, a helyi √°llam √©s orsz√°g t√∂rv√©nyei, valamint az egyes √°llamokra √©s orsz√°gokra vonatkoz√≥ esetleges fennmarad√≥ visszat√©r√≠t√©si √©rt√©kek figyelembev√©tel√©vel. A p√©nznemre √©s a lak√≥hely szerinti orsz√°gra vonatkoz√≥ visszav√°lt√°si k√∂vetelm√©nyek teljes felt√©telei√©rt l√°togasson el a http: //tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx 7) A weboldal minden tartalma, az √ľgyf√©lszolg√°lat, a jegyek √©s az elektronikus utalv√°nyok angol nyelvŇĪek lesznek. Az aj√°nd√©kutalv√°nyok √©s e-utalv√°nyok nem v√°lthat√≥k √©s nem t√©r√≠thetŇĎk vissza. 8) Az aj√°nd√©kk√°rty√°kkal √©s a legjobb felhaszn√°l√°ssal kapcsolatos gyors v√°laszok√©rt √©s b√°rmilyen k√©rd√©s√©rt l√°togasson el a https://faqs.tripgift.com/ oldalra.

Please visit http://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens