Bidali
HungaryMANGO HU

MANGO HU gift card

Buy MANGO HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇭🇺 This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

EZ A LEGJOBB MÓDJA AZ AJÁNDÉKOZÁSNAK MINDENKI SZÁMÁRA, MIVEL A KÍVÁNT SZEMÉLY MAGA KIVÁLASZTHATJA AMIT SZERETNÉ A RUHÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK KÖZÖTT A WWW.MANGO.COM OLDALON.

Website

https://shop.mango.com/hu/

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajándékkártya csak online használható. Menjen a mangoshop-ba és válassza ki amit a legjobban szeretné a ruhák és kiegészítők közül. Ha már választott, akkor lépjen a pénztárhoz. A végső összefoglalónál , mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az ajándékutalvány kódját. Ha nem költi el az ajándékutalvány teljes összegét, akkor a fennmaradó összeget használhatja a következő vásárlásnál, feltéve, ha az ajándékutalvány nem járt le.

A teljes feltételeket a https://shop.mango.com/hu/noi/helppopup/6570.html címen találja.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed
DISCLAIMER

The merchants represented are not sponsors of Bidali or otherwise affiliated with Bidali or giftcards.bidali.com. The logos and other identifying marks attached are trademarks of and owned by each represented company and/or its affiliates. Please visit each company's website for additional terms and conditions.

  • Bidali on Facebook
  • Bidali on LinkedIn
  • Bidali on Twitter
  • Bidali on AngelList
  • Bidali on Medium