HungaryeMag HU

eMag HU gift card

Buy eMag HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇭🇺 This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

eMAG.hu Magyarország legismertebb webshop-ja, ahol gyorsan és egyszerűen vásárolhat szinte minden elképzelhető termékkategóriában közel 500.000 termék közül válogatva, legyen az: számítástechnika, mobiltelefonok, szórakoztató elektronika, korszerű háztartási gépek, minőségi baba-mama termékek, testápolás, de a barkácsáruk és bútorok kiemelkedő kínálatát is javasoljuk megtekinteni.

Website

https://www.emag.hu

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

1. látogasson el a www.emag.hu oldalra. hozza létre saját felhasználói fiókját 2. válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket, majd adja hozzá vásárlói kosarához 3. a vásárlási utalvány felhasználásához a kódot a kosárban, a termék mellett jobb oldalon található “Rendelés összegzése” alatti “Van egy vásárlási utalványa?” mezőben kell megadnia 4. a vásárlási utalvány beírását követően a rendelés újraszámolt végösszege fog megjelenni 5. amennyiben több vásárlási utalvánnyal rendelkezik, a fenti lépéseket követve, ismételten írja be a kódot az újbóli érvényesítéshez Részletes információk: https://www.emag.hu/info/vasarlasi-utalvany

*EMAG.HU Nem a szponzor a jutalmak számára, vagy egyéb módon kapcsolatban áll ezzel a céggel. A csatolt logók és egyéb azonosító jelek az egyes képviselt társaságok és / vagy leányvállalataik védjegyei és tulajdonosa. Kérjük, látogasson el az egyes társaságok weboldalára további feltételekkel kapcsolatban.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens