HungaryBucketlistGift HU

BucketlistGift HU gift card

Buy BucketlistGift HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüá≠ūüáļ This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

A BucketlistGift a rendk√≠v√ľli √©s elk√©pesztŇĎ dolgokat k√≠n√°lja, hozz√°f√©r√©st biztos√≠tva a vil√°g csod√°ihoz, szem√©lyre szabott szafari utakhoz, bucket list v√°rosokhoz, √∂ssze√°ll√≠tott koncertekhez, epikurai √©lm√©nyekhez √©s VVIP sport- √©s kultur√°lis esem√©nyekhez. T√∂bb mint 20 000 rep√ľl√©s + sz√°lloda √©s VIP √©lm√©ny v√°logatott csomaggal A BucketlistGift a priv√°t t√ļr√°k izgalmas t√°rh√°z√°t k√≠n√°lja, bele√©rtve az √©tkez√©si √©lm√©nyeket, a hŇĎl√©gballonos vagy helikopteres utaz√°sokat, a szafarit, a jachtokat √©s az orsz√°g√ļti kir√°ndul√°sokat, √≠gy √©letre sz√≥l√≥ pozit√≠v eml√©keket teremtve.

Website

https://bucketlistgift.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Bev√°lt√°si utas√≠t√°sok. K√©rj√ľk, olvassa el az al√°bbi inform√°ci√≥kat az aj√°nd√©kutalv√°ny bev√°lt√°s√°hoz sz√ľks√©ges utas√≠t√°sok√©rt. Bev√°lt√°s (haszn√°lat) Csak online: https://bucketlistgift.com 1) Regisztr√°ljon fi√≥kot a https://bucketlistgift.com oldalon, kattintson a Book Trip | lehetŇĎs√©gre Bev√°ltani 2) Keressen, foglaljon vagy v√°s√°roljon term√©kig√©nyei alapj√°n. 3) Miut√°n kiv√°lasztotta az ig√©nyeinek legink√°bb megfelelŇĎ lehetŇĎs√©geket, adja meg a foglal√°sban vagy term√©ktranzakci√≥ban √©rintett szem√©ly vagy √∂sszes szem√©ly adatait 4) L√©pjen tov√°bb a kijelentkez√©si oldalra, m√°solja ki √©s illessze be az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥dj√°t az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥dj√°nak bev√°lt√°sa mezŇĎbe, majd kattintson a K√ľld√©s gombra, l√©pjen tov√°bb az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek elfogad√°s√°hoz, majd kattintson a Rendel√©s most gombra a foglal√°s √©s a tranzakci√≥ befejez√©s√©hez, r√∂videsen kapni fog egy visszaigazol√°s e-mailben. 5) Tranzakci√≥nk√©nt maximum 2 db eAj√°nd√©kk√°rtya k√≥d enged√©lyezett, amennyiben a kos√°r √©rt√©ke meghaladja az eAj√°nd√©k k√°rty√°k √©rt√©k√©t, a k√ľl√∂nb√∂zetet Visa, MasterCard vagy American Express k√°rty√°val fizetheti ki. 6) A Bucketlist aj√°nd√©kk√°rty√°k a ki√°ll√≠t√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig j√°rnak le, kiv√©ve az √©szak-amerikai lakosok aj√°nd√©kk√°rty√°inak √©rv√©nyess√©gi idej√©t. √ćrorsz√°g lej√°rata 60 h√≥nap, Ausztr√°lia √©s N√©metorsz√°g pedig 36 h√≥nap, a helyi √°llam √©s orsz√°g t√∂rv√©nyei, valamint az egyes √°llamokra √©s orsz√°gokra vonatkoz√≥ esetleges fennmarad√≥ visszat√©r√≠t√©si √©rt√©kek figyelembev√©tel√©vel. A p√©nznemre √©s a lak√≥hely szerinti orsz√°gra vonatkoz√≥ visszav√°lt√°si k√∂vetelm√©nyek teljes felt√©telei√©rt l√°togasson el a http: //tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx 7) A weboldal minden tartalma, az √ľgyf√©lszolg√°lat, a jegyek √©s az e-utalv√°nyok angol nyelvŇĪek lesznek. Az aj√°nd√©kutalv√°nyok √©s e-utalv√°nyok nem v√°lthat√≥k √©s nem t√©r√≠thetŇĎk vissza. 8) Az aj√°nd√©kk√°rty√°kkal √©s a legjobb felhaszn√°l√°ssal kapcsolatos gyors v√°laszok√©rt √©s b√°rmilyen k√©rd√©s√©rt l√°togasson el a https://faqs.tripgift.com/ oldalra.

please visit https://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens