DenmarkLagkagehuset DK

Lagkagehuset DK gift card

Buy Lagkagehuset DK giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

This item is temporarily unavailable

🇩🇰 This product may only work in Denmark. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Glæd en du har kært med et gavekort fra Lagkagehuset. Har du brug for en smagfuld gave til en du holder af? Eller vil du bare gerne forkæle en af dine nærmeste? Så går du aldrig galt i byen med et gavekort til Lagkagehuset. Med et gavekort til Lagkagehuset er modtageren aldrig langt fra friskbagt brød, lækre kager, friskbrygget kaffe eller frisksmurte sandwiches. Med et gavekort fra Lagkagehuset er der med garanti noget til enhver smag. Gavekortet til Lagkagehuset sendes direkte til modtagers mobiltelefon på få sekunder, uden porto eller gebyr. Gavekortet kan efterfølgende aktiveres og indløses i et valgfrit Lagkagehus over hele landet. Det er selvfølgelig også en mulighed selv at printe gavekortet til Lagkagehuset, hvis det passer bedre til modtageren. Kort om Lagkagehuset Lagkagehuset er et bageri med kærlighed til bedre bagværk, og det kan smages. Så vil du glæde en du har kært med et gavekort, så er det helt sikkert at et gavekort fra Lagkagehuset vil bringe glæde. Her finder du et bredt udvalg af brød, både rug- og surdejsbrød. Derudover har de et stort udvalg af lækre kager; lige fra den lille portionskage, til skærekager, flødekager og den store festkage. Wienerbrød er også en sikker vinder – og særligt den klassiske kanelstang har høstet roser i både ind- og udland. Hvis man er sulten og på farten har de også lækre sandwich, evt. med en vand, en forfriskende juice eller en friskbrygget kop kaffe ved siden af. Så næsten lige meget hvad, har Lagkagehuset noget der passer til alle tider på dagen. Et gavekort til Lagkagehuset ville være en super venindegave, men hvis det måske ikke lige var det du havde i tankerne, så tag et kik på siden https://sendentanke.dk/category/venindegave der kan du med garanti finde nogle andre gode gavekort, som din veninde ville blive glad for. OBS: ved aktivering af "Vis gavekorts kode" frafalder din fortrydelsesret af gavekortet.

Website

https://lagkagehuset.dk

Redemption Methods

Instore

Redemption Instructions

Gavekortet indløses i en af Jensens Bøfhus Restauranter. Koden vises og personalet indtaster denne på deres kasseaperat. Værdien fratrækkes det samlede beløb.

https://lagkagehuset.dk/gavekort

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens