DenmarkIlva DK

Ilva DK gift card

Buy Ilva DK giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇩🇰 This product may only work in Denmark. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Gavekort til ILVA – Inspiration igennem hele livet Med et gavekort til ILVA kan du være sikker på at finde overraskende god kvalitet til gode penge. ILVA er altid med på den seneste trend inden for møbler og boligtilbehør. Ideen med ILVA var at designe noget man ikke kunne få alle andre steder både med farver men også designet. Når man kommer ind i en ILVA butik kommer du ind i et nyt univers hvor du henter så meget ny inspiration til hjemmet at det næsten er umuligt at gå tomhændet derfra! Alle de nye indtryk man får fra farverne og de smukke designs, der hele tiden bliver udviklet, kan man ikke andet end at forstille sig hvordan ens stue kunne se ud eller hvor den vase du lige så skulle stå i stuen. Gavekortet til ILVA hjælper modtageren til hele tiden at være med på den nyeste trend da Ilva tænker på alle detaljer i deres design. Hvilket er med til at hjælpe så de skiller sig ud fra de andre firmaer med samme vare. Lige fra ILVA fik slået dørene op for første gang i 1961 har deres mål været at være bedst til at udbyde, rådgive og inspirer til, hvad der skaber dejlige, personlige og hele hjem. Gavekortet bliver sendt til mobil/mail med det samme, helt uden porto- kan man finde en bedre gave? Ikke lige det? Vi har andre spænende gavekort til boligen lige https://sendentanke.dk/category/bolig-interioer OBS: Du er ved at bestille et partner-gavekort som formidles af Sendentanke.dk. Gavekortet udstedes af den partner der står på gavekortet, og det er dermed partneren der er ansvarlig for de brugsmæssige rettigheder af gavekortet. Læs mere om dine rettigheder lige https://sendentanke.dk/pageview/terms.

Website

https://ilva.dk

Redemption Methods

Instore

Redemption Instructions

Gavekortet kan indløses i alle ILVA butikker landet over - dog ikke online på ILVA.dk OSB: Ved aktivering af "Vis gavekorts kode" frafalder din fortrydelsesret af gavekortet.

https://ilva.dk/kundeservice/handelsbetingelser/

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed