DenmarkCoolshop DK

Coolshop DK gift card

Buy Coolshop DK giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇩🇰 This product may only work in Denmark. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Gavekort til Coolshop - Danmarks cooleste hjemmeside Vi præsenterer hermed den perfekte gave til manden, der har alt. Til kvinden, der ønsker sig alt. Til teenageren, der aldrig ønsker sig noget og til svigerfaren, du ikke har mødt endnu. Gavekortet er gaven, der aldrig slår fejl, og hos Coolshop.dk finder du hele paletten af fantastiske produkter. Gavekortet er gaven, der ikke behøver et byttemærke. Når du vælger et gavekort til Coolshop.dk, står du med nøglen til samtlige kategorier: Adrenalinfremkaldende videospil, inspiration til hjemmet, high-end tøj, elektronik, parfumer og legetøj — for blot at nævne nogle. Spred glæde til fødselsdagen, brylluppet, receptionen og alle andre festlige lejligheder. Gavekortet rammer plet. Hver gang. Og det har aldrig været nemmere at shoppe online. Det er det, der er så cool. Hvordan fungerer det? Vælg selv antallet og værdien af gavekortet i højre side. Herefter modtager den heldige gavekortet på SMS eller e-mail. Det bestemmer du. Du kan også vælge, at modtageren skal modtage gavekortet på et senere tidspunkt. OBS: Et coolshop gavekort kan ikke returneres! Hvem er Coolshop? En gammel mand sagde engang: “Et billede siger mere end tusind ord.” Derfor valgte Coolshop at forklare deres historie med en lille video. Gør dig selv en tjeneste. Se den — og se den til ende. OBS: Du er ved at bestille et partner-gavekort som formidles af Sendentanke.dk. Gavekortet udstedes af den partner der står på gavekortet, og det er dermed partneren der er ansvarlig for de brugsmæssige rettigheder af gavekortet. Læs mere om dine rettigheder lige https://sendentanke.dk/pageview/terms.

Website

https://coolshop.dk

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

-

https://www.coolshop.dk/pages/document/terms-COOL/

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens