RomaniaFlanco RO

Flanco RO gift card

Buy Flanco RO giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, USDC, Celo Dollar, Terra UST, Solana (SOL) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇷🇴 This product may only work in Romania. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

FLANCO este ce-a doua mare retea de magazine cu amanuntul de produse electronice care oferă o gamă largă de echipamente IT & C și electrocasnice, precum și servicii diferite, atât online, prin www.flanco.ro, cât și prin rețeaua formată din 122 de magazine din întreaga țară.

Website

https://flanco.ro

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

• Mergi pe www. flanco.ro • Selecteaza produsul / produsele pe care doresti sa le achizitionezi si mergi catre pagina de plata • Introdu codul voucherului electronic in casuta “Card cadou” fde pe pagina de plata a comenzii dumneavoastra. • Dupa aceea valoarea voucherului va fi extrasa din valoarea totala a comenzii dumneavoastra .

Flanco nu este un sponsor al recompenselor sau afiliat în alt mod la acest program de recompense. Logo-urile și alte mărci de identificare atașate sunt mărci înregistrate și deținute de fiecare companie reprezentată și / sau filialele acesteia. Vă rugăm să vizitați site-ul web al fiecărei companii pentru termeni și condiții suplimentare.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed