NorwayRituals NO

Rituals NO gift card

Buy Rituals NO giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇳🇴 This product may only work in Norway. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

RITUALS STYRKE De er overalt, hver dag og når som helst, og venter på å bli oppdaget, ivrige etter å dele sin indre skjønnhet. De er de tilsynelatende meningsløse øyeblikkene vi alle tenderer til å overse. Rituals gjør deg oppmerksom på øyeblikkene og hjelper deg til gjøre dem til små stunder av glede. Enten du tar et deilig, langt bad eller lager god atmosføre med den rike duften fra asiatisk røkelse, hjelper Rituals deg til å finne lykken i de små tingene. VÅRE RITUALER Inspirert av visdommen i eldgamle tradisjoner fra asiatiske kulturer, har vi skapt en omfattende kolleksjon av luksuriøse produkter til hjem og kropp, men til en overkommelig pris. Vi ønsker å berike livet ditt med signaturdufter som er omhyggelig designet og komponert av verdens dyktigste parfymører. SIGNATURDUFTER En god duft har evnen til å forandre humøret ditt, til å hente frem gamle minner og til å omfavne deg med en følelse av komfort og velvære. Å utvike en ny parfyme kan sammenlignes med å skape kunst: vi avdekker og kombinerer varsomt alle de riktige ingrediensene for å utvikle den unike og apellerende karakteren ved hver eneste duft vi kreerer. PERFEKTE GAVER Enten du kjøper en gave til deg selv eller til noen andre, blir det lettere å finne den perfekte gaven med vår luksuriøse kolleksjon med produkter til kropp eller hjem. Du gir mer enn en gave når du gir et rituale; du gir opplevelsen av å finne lykken i de små tingene. Vi tror det er slik meningsfulle øyeblikk skapes.

Website

https://www.rituals.com/no-no/

Redemption Methods

InstoreOnline

Redemption Instructions

Vil du løse inn det digitale gavekortet ditt i en av våre butikker? Vennligst bruk strekkoden over. En fullstendig oversikt over butikkene våre kan finnes på vår nettside ved bruk av «Finn din butikk». Ønsker du heller å løse inn det digitale gavekortet i vår nettbutikk, kan du gjøre dette i to enkle steg: Velg «Rituals gavekort» som betalingsmetode i kassen. Skriv inn koden din på 19 siffer, etterfulgt av pin-koden. Beløpet på gavekortet vil bli trukket automatisk.

Generelle vilkår og betingelser: Beløpet på det digitale gavekortet kan løses inn på en gang eller spres over flere kjøp. Digitale gavekort kan ikke byttes mot kontanter. Refusjoner på produkter kjøpt med et digitalt gavekort vil bli kreditert tilbake til det samme gavekortet. Rituals skal ikke holdes ansvarlig for gavekort som har blitt mistet, stjålet, ødelagt eller brukt uten samtykke, og ingen erstatning vil bli gitt under disse omstendighetene. Behold det digitale gavekortet ditt i opptil 30 dager etter du har løst det inn, da det vil være nødvendig for å utstede eventuelle refusjoner. www.rituals.com/no-no/terms-gift-card.html

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens