NetherlandsBloem&Plant NL

Bloem&Plant NL gift card

Buy Bloem&Plant NL giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

This item is temporarily unavailable

🇳🇱 This product may only work in Netherlands. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Breng liefde in huis met de Bloem&Plant giftcard. Met de Bloem&Plant giftcard mag de ontvanger zelf iets kleurrijks uitzoeken in de grootste online bloemen- en plantenwinkels: BloomPost.nl en Plantje.nl. Een luchtzuiverende kamerplant, boeket droogbloemen, tuinplanten of de originele brievenbusbloemen. Er is voor iedere smaak en gelegenheid iets moois te vinden. Altijd de beste kwaliteit en dagvers van de kweker. Voor jezelf of als cadeau met persoonlijke boodschap op een wenskaart naar keuze. De collectie is 100% gecertificeerd en de kwekers zijn met zorg geselecteerd. Bloem&Plant giftcard, het ideale cadeau voor iedereen die van bloemen en planten houdt!

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

• Ga met jouw Bloem&Plant giftcard naar bloompost.nl of plantje.nl. • Kies jouw gewenste product(en). • De giftcard kan ingewisseld worden bij “Betaling” – kies betaalmethode Cadeaukaarten/Giftcards: Bloem&Plant giftcard. • Eventuele bijbetalingen kunnen veilig en snel via iDEAL. • Bezorging van jouw gekozen producten is afhankelijk van het gekozen product en gewenste verzenddatum.

• De giftcard is in delen te besteden en er kunnen meerdere giftcards tegelijk ingewisseld worden. • De giftcard is in te wisselen op het volledige assortiment van bloompost.nl en plantje.nl. • Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen van de producten kunnen het gehele jaar wijzigen. • De giftcard behoudt (gedeeltelijk) zijn waarde totdat het tegoed op is of de geldigheid verlopen is. • De giftcard is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contant.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens