HungaryGlobal Hotel Card HU

Global Hotel Card HU gift card

Buy Global Hotel Card HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇭🇺 This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Az Expedia Partner Solutions által üzemeltetett Global Hotel Card az első számú ajándékkártya szállodák, üdülőhelyek, nyaralók és magánlakások számára világszerte. Válasszon több mint 500 000 szállás közül világszerte több mint 200 országban. Több mint 350 fő szállodamárkát kínálunk, köztük a Marriottot, az Accort, az Intercontinentalt, a Hyatt-ot, a Hilton Best Western-t és még sok más butikot, Bed & Breakfast-t és független szállodákat.

Website

https://www.globalhotelcard.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Keressen szállásadatbázisunkban az ajándékkártyája pénznemében, és csak online foglaljon szállást a www.globalhotelcard.com oldalon. Alkalmazza a 16 számjegyű ajándékkártya kódot és a 8 számjegyű PIN kódot a foglalás teljes vagy részleges kifizetéseként. Foglalásonként legfeljebb négy ajándékkártyát használhat fel. Egyszerűen használja fel ajándékkártyája értékét a foglalás teljes vagy részleges kifizetéséhez. A fennmaradó összeget szükség esetén nagyobb hitelkártyával is ki lehet fizetni. Az ajándékkártyák nem járnak le. Foglalását közvetlenül a Global Hotel Card e-mailben erősíti meg. Bejelentkezéskor egyszerűen mutassa be foglalási visszaigazolását és az előre kifizetett foglaláshoz a kormány által kiállított személyazonosító okmányt. Foglalását ONLINE kötbér nélkül lemondhatja, HA a lemondás a www.globalhotelcard.com oldalon online történik, és az a lemondási feltételek hatálya alá tartozik. Ha segítségre van szüksége a Global Hotel Card használatával kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk e-mailt a help@globalhotelcard.com címre, és adja meg a lehető legtöbb részletet, hogy jobban ki tudjuk szolgálni Önt.

A Global Hotel Cardot a Global Hotel Card, Inc. bocsátja ki, és a www.GlobalHotelCard.com weboldal és az ajándékkártya használata a jelen feltételek elfogadását jelenti, amelyek bármikor módosíthatók. A teljes szerződési feltételek a https://globalhotelcard.com/terms-and-conditions oldalon találhatók. Az ajándékkártyák nem járnak le.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens