HungaryGlobal Experiences Card HU

Global Experiences Card HU gift card

Buy Global Experiences Card HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

🇭🇺 This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

A Viator, a Tripadvisor vállalat által üzemeltetett Global Experiences Card kizárólag online, a www.globalexperiencescard.com oldalon váltható be több mint 350 000 utazás, tevékenység, élmény és tennivaló számára világszerte, több mint 120 országban. A túrákra, tevékenységekre és élményekre szánt ajándékutalványok legnagyobb készlete. Élvezze a lehetőségeket a több mint 350 000 tennivalóval, köztük: • túrák és városnézés • Látnivalók és vidámparkok • Étel, bor és éjszakai élet • Osztályok és workshopok • Hajóutak, vitorlázás és vízi túrák • Gyalogos és kerékpáros túrák • Transzferek és földi szállítás • Kulturális és tematikus túrák • gyógyfürdő, jóga és wellness

Website

https://www.globalexperiencescard.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Tudnivalók: Keressen beszállítói adatbázisunkban az ajándékutalvány pénznemében, és csak online foglalja le élményét a www.globalexperiencescard.com oldalon. Alkalmazza a 16 számjegyű ajándékkártya kódot és a 8 számjegyű PIN kódot a foglalás teljes vagy részleges kifizetéseként. Foglalásonként legfeljebb négy ajándékkártyát kombinálhat. Egyszerűen használja fel ajándékkártyája értékét a foglalás teljes vagy részleges kifizetéséhez. A fennmaradó összeget szükség esetén nagyobb hitelkártyával is ki lehet fizetni. Az ajándékkártyák nem járnak le. Foglalását e-mailben erősítjük meg közvetlenül a Global Experiences Card-ról. Az előre kifizetett foglaláshoz egyszerűen mutassa be foglalási visszaigazolását és azonosítóját. Foglalását ONLINE kötbér nélkül lemondhatja, HA a lemondás a www.globalexperiencescard.com oldalon online történik, és az a lemondási feltételek hatálya alá tartozik. Ha segítségre van szüksége a Global Experiences Card használatával kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk e-mailt a help@globalexperiencescard.com címre, és adja meg a lehető legtöbb részletet, hogy jobban ki tudjuk szolgálni Önt.

A Viator által üzemeltetett Global Experiences Cardot a Global Hotel Card, Inc. bocsátja ki, és a https://www.globalexperiencescard.com/ weboldal és az ajándékkártya használata a jelen feltételek elfogadását jelenti, amelyek bármikor módosíthatók. A teljes szerződési feltételek a https://www.globalexperiencescard.com/terms-and-conditions oldalon találhatók. Az ajándékkártyák nem járnak le.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens