DenmarkSaxo.com DK

Saxo.com DK gift card

Buy Saxo.com DK giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

This item is temporarily unavailable

🇩🇰 This product may only work in Denmark. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

Giv læsehesten et gavekort til Saxo.com Hos boghandleren Saxo.com kan din ven finde et bredt udvalg af bøger, e-bøger og lydbøger: Krimier, Nobelpris-vindende skønlitteratur, bestsellere, kogebøger, coffe table books, børnebøger, tungere fagbøger til universitetsuddannelsen – Saxo har alle slags bøger. Gavekortet er dermed også en perfekt gave til den studerende, der er flyttet ind til byen for at læse og godt kunne bruge lidt økonomisk hjælp til bøgerne. Modtageren indløser sit gavekort på Saxo.com med sin gavekortskode. Saxos historie Saxo er Danmarks største og første boghandel, og slog for første gang dørene op for læselystne danskere i 1961 på Østerbrogade i København. I dag er vi primært en online boghandel, og tilbyder - udover flere millioner bogtitler, lukrative priser og leveringsbetingelser – bl.a. VIP-arrangementer med populære forfattere og et online inspirationsmiljø for bogelskere. Køb et gavekort til Saxo - nemt og hurtigt her Med et gavekort til Saxo.com, kan modtageren frit vælge imellem millioner af bogtitler – også de engelsksprogede bøger – så der er er med sikkerhed en bog der vil falde i god smag. Du kan også se vores side med en masse gavekorts-ideer https://www.saxo.com/dk. Alle vores gavekort bliver sendt digitalt, dvs. over mobiltelefonen eller via e-mail, og kan anvendes med det samme Mangler du inspiration til at finde den perfekte gave? Hvis du ikke lige synes, at et gavekort til Saxo er den helt perfekte gave, har vi heldigvis en masse andre gaveløsninger til dig! Står du og mangler lidt inspiration i gaven, kan du finde en masse lige her: * https://sendentanke.dk/category/boeger-magasiner * https://sendentanke.dk/product/luksus-gavekortet * https://sendentanke.dk/category/oplevelsesgaver Er du et firma? Så kan du https://sendentanke.dk/pageview/corporategifts og hvad vi kan tilbyde af gavekort. OBS: Du er ved at bestille et partner-gavekort som formidles af Sendentanke.dk. Gavekortet udstedes af den partner der står på gavekortet, og det er dermed partneren der er ansvarlig for de brugsmæssige rettigheder af gavekortet. Læs mere om dine rettigheder lige https://sendentanke.dk/pageview/terms. "Et godt udvalg, god service og nem levering. Et godt sted at finde sine gaver." Steen Rasmussen, 5 / 5 stjerner.

Website

https://saxo.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Gavekortet indløses pü https://www.saxo.com/dk Südan indløser du gavekortet * Nür du har valgt produkt(er), gür du til check-out og indtastet gavekortskoden i "Feltet" Indløs Gavekort.

https://support.saxo.com/hc/da/articles/360000110609-Betaling-med-gavekort-og-rabatkode

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases 🙌

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens