HungaryRentacargift HU

Rentacargift HU gift card

Buy Rentacargift HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüá≠ūüáļ This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

A RentacarGift a vil√°g egyetlen t√∂bb c√©gre kiterjedŇĎ aut√≥k√∂lcs√∂nz√©si aj√°nd√©kk√°rty√°j√°t k√≠n√°lja, 500 aut√≥k√∂lcs√∂nzŇĎ c√©g egyed√ľl√°ll√≥ v√°laszt√©k√°val! A RentacarGift olyan utaz√°si c√©geket foglal mag√°ba, mint a Hertz, az Enterprise, az Alamo, a Dollar, a Budget, a Sixt √©s tov√°bbi t√∂bb sz√°z megb√≠zhat√≥ aut√≥k√∂lcs√∂nzŇĎ partner. A RentacarGift egyed√ľl√°ll√≥ funkci√≥ja a megosztott online fizet√©s, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy k√©t k√°rty√°t haszn√°lj a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥hoz, √©s b√≥nusz utaz√°si jutalmakat szerezz.

Website

https://rentacargift.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Bev√°lt√°si utas√≠t√°sok. K√©rj√ľk, olvasd el al√°bb az aj√°nd√©kk√°rtya bev√°lt√°s√°hoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat. Bev√°lt√°s (felhaszn√°l√°s) Kiz√°r√≥lag a http://rentacargift.com oldalon 1) Regisztr√°lj egy fi√≥kot a http://rentacargift.com oldalon, majd kattints az Utaz√°s foglal√°sa | Bev√°lt√°s (Book Trip | Redeem) gombra. 2) Keress, foglalj vagy v√°s√°rolj ig√©nyeid szerint. 3) Miut√°n kiv√°lasztottad az ig√©nyeidnek legink√°bb megfelelŇĎ opci√≥kat, add meg a foglal√°sban vagy a tranzakci√≥ban r√©szt vevŇĎ √∂sszes szem√©ly adatait 4) L√©pj tov√°bb a v√©gleges√≠tŇĎ oldalra, √©s m√°sold be az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥dj√°t az e-aj√°nd√©kk√°rtya bev√°lt√°sa (Redeem eGift card code) mezŇĎbe, majd kattints a K√ľld√©s (Submit) gombra. Ezut√°n folytasd az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek elfogad√°s√°val, √©s kattints a Megrendel√©s (Order now) gombra a foglal√°s √©s a tranzakci√≥ befejez√©s√©hez. Hamarosan megkapod a visszaigazol√°st e-mailben. 5) Tranzakci√≥nk√©nt legfeljebb 2 e-aj√°nd√©kk√°rtyak√≥d enged√©lyezett, ha a kos√°r √©rt√©ke meghaladja az e-aj√°nd√©kk√°rty√°k √©rt√©k√©t, a k√ľl√∂nb√∂zetet Visa, MasterCard vagy American Express haszn√°lat√°val fizetheted meg. 6) A RentacarGift aj√°nd√©kk√°rty√°k a kibocs√°t√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig √©rv√©nyesek, kiv√©ve az √©szak-amerikai lakosok, akik eset√©ben az aj√°nd√©kk√°rty√°k nem √©v√ľlnek el. √ćrorsz√°gban a lej√°rati idŇĎ 60 h√≥nap, Ausztr√°li√°ban √©s N√©metorsz√°gban pedig 36 h√≥nap, a helyi √°llami √©s orsz√°gos t√∂rv√©nyektŇĎl f√ľggŇĎen, valamint az egyes √°llamokra √©s orsz√°gokra vonatkoz√≥ fennmarad√≥ visszat√©r√≠t√©si √©rt√©kek f√ľggv√©ny√©ben; a teljes k√∂rŇĪ, a p√©nznemre √©s a lak√≥hely szerinti orsz√°gra vonatkoz√≥ bev√°lt√°si felt√©telek√©rt k√©rj√ľk, l√°togass el a http://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx weboldalra. 7) A weboldal teljes tartalma, az √ľgyf√©lszolg√°lat, a jegyek √©s az eVoucherek angol nyelvŇĪek. Az aj√°nd√©kk√°rty√°k √©s eVoucherek nem cser√©lhetŇĎk ki √©s nem t√©r√≠thetŇĎk vissza. 8) Az aj√°nd√©kk√°rty√°kkal √©s azok legjobb felhaszn√°l√°s√°val kapcsolatos k√©rd√©sek eset√©n k√©rj√ľk, l√°togass el a https://faqs.tripgift.com/ weboldalra.

Please visit http://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed