HungaryFlyStayGift HU

FlyStayGift HU gift card

Buy FlyStayGift HU giftcards / vouchers with Bitcoin (BTC), USDC, USDT (Tether), XLM (Stellar), Ethereum, Litecoin, Dai, Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Algorand (ALGO) and many other cryptocurrencies & stable coins

ūüá≠ūüáļ This product may only work in Hungary. Sales are final.

Details
Terms & Conditions

A FlystayGift a vil√°g legsz√©lesebb v√°laszt√©k√°t k√≠n√°lja rep√ľlŇĎjegyet √©s sz√°ll√°st mag√°ba foglal√≥ aj√°nd√©kk√°rty√°k √©s online utaz√°si foglal√°sok ter√©n. 450 l√©git√°rsas√°g egyed√ľl√°ll√≥ k√≠n√°lat√°t foglalja mag√°ba, amellyel szinte a vil√°g b√°rmely pontj√°ra foglalhatsz rep√ľlŇĎjegyet, √©s t√∂bb mint 750 000 sz√°lloda, villa √©s apartman k√∂z√ľl v√°laszthatsz. Olyan c√©gek szolg√°ltat√°sait k√≠n√°lja, mint a Delta Airlines, az American Airlines, a United Airlines, a British Airways, az Emirates, az Air Canada, a Cathay Pacific, a Singapore Airlines, az Air France, a KLM, a Marriott, a Hyatt, a Hilton, a Wyndham, a Fairmont, az Accor, az IHG √©s t√∂bb ezer megb√≠zhat√≥ utaz√°si partner. A FlystayGift egyed√ľl√°ll√≥ funkci√≥ja a megosztott online fizet√©s, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy k√©t k√°rty√°t haszn√°lj a v√°s√°rl√°si tranzakci√≥hoz, √©s b√≥nusz utaz√°si jutalmakat szerezz. Bev√°lt√°si √ļtmutat√≥ K√©rj√ľk, olvasd el al√°bb az aj√°nd√©kk√°rtya bev√°lt√°s√°hoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat.

Website

https://flystaygift.com

Redemption Methods

Online

Redemption Instructions

Bev√°lt√°s (felhaszn√°l√°s) Kiz√°r√≥lag a http://flystaygift.com oldalon 1) Regisztr√°lj egy fi√≥kot a http://flystaygift.com oldalon, majd kattints az Utaz√°s foglal√°sa | Bev√°lt√°s (Book Trip | Redeem) gombra. 2) Keress, foglalj vagy v√°s√°rolj ig√©nyeid szerint. 3) Miut√°n kiv√°lasztottad az ig√©nyeidnek legink√°bb megfelelŇĎ opci√≥kat, add meg a foglal√°sban vagy a tranzakci√≥ban r√©szt vevŇĎ √∂sszes szem√©ly adatait 4) L√©pj tov√°bb a v√©gleges√≠tŇĎ oldalra, √©s m√°sold be az e-aj√°nd√©kk√°rtya k√≥dj√°t az e-aj√°nd√©kk√°rtya bev√°lt√°sa (Redeem eGift card code) mezŇĎbe, majd kattints a K√ľld√©s (Submit) gombra. Ezut√°n folytasd az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek elfogad√°s√°val, √©s kattints a Megrendel√©s (Order now) gombra a foglal√°s √©s a tranzakci√≥ befejez√©s√©hez. Hamarosan megkapod a visszaigazol√°st e-mailben. 5) Tranzakci√≥nk√©nt legfeljebb 2 e-aj√°nd√©kk√°rtyak√≥d enged√©lyezett, ha a kos√°r √©rt√©ke meghaladja az e-aj√°nd√©kk√°rty√°k √©rt√©k√©t, a k√ľl√∂nb√∂zetet Visa, MasterCard vagy American Express haszn√°lat√°val fizetheted meg. 6) A FlystayGift aj√°nd√©kk√°rty√°k a kibocs√°t√°st√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig √©rv√©nyesek, kiv√©ve az √©szak-amerikai lakosok, akik eset√©ben az aj√°nd√©kk√°rty√°k nem √©v√ľlnek el. √ćrorsz√°gban a lej√°rati idŇĎ 60 h√≥nap, Ausztr√°li√°ban √©s N√©metorsz√°gban pedig 36 h√≥nap, a helyi √°llami √©s orsz√°gos t√∂rv√©nyektŇĎl f√ľggŇĎen, valamint az egyes √°llamokra √©s orsz√°gokra vonatkoz√≥ fennmarad√≥ visszat√©r√≠t√©si √©rt√©kek f√ľggv√©ny√©ben; a teljes k√∂rŇĪ, a p√©nznemre √©s a lak√≥hely szerinti orsz√°gra vonatkoz√≥ bev√°lt√°si felt√©telek√©rt k√©rj√ľk, l√°togass el a http://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx weboldalra. 7) A weboldal teljes tartalma, az √ľgyf√©lszolg√°lat, a jegyek √©s az eVoucherek angol nyelvŇĪek. Az aj√°nd√©kk√°rty√°k √©s eVoucherek nem cser√©lhetŇĎk ki √©s nem t√©r√≠thetŇĎk vissza. 8) Az aj√°nd√©kk√°rty√°kkal √©s azok legjobb felhaszn√°l√°s√°val kapcsolatos k√©rd√©sek eset√©n k√©rj√ľk, l√°togass el a https://faqs.tripgift.com/ weboldalra.

Please visit http://tripgift.com/info/terms-and-conditions.aspx.

Want to earn cashback?

Download our mobile app to get up to 10% cashback on giftcard purchases ūüôĆ

Download The App
Bidali mobie app screenshot

How it works

1. Select a product
Choose the product and amount you want
2. Pay
Scan or enter the amount and address
3. Receive & Redeem
Products are emailed out after payment is confirmed

Spend Stablecoins

Are you earning stablecoins through staking, DeFi lending, or getting paid in stable coins?

Spend USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network) - USDC.e
USDC.e (ETH Bridged on Polygon Network)
USDC.e
Spend Mountain Protocol USD - USDM
Mountain Protocol USD
USDM
Spend Celo Dollar - cUSD
Celo Dollar
cUSD
Spend Celo Euro - cEUR
Celo Euro
cEUR

Looking for a good way to spend cryptocurrency?

Buy gift cards, vouchers, mobile data and airtime with Bitcoin, USDT (Tether), Ethereum, Litecoin, and many more currencies from wallets like Coinomi, Valora, MetaMask, Evercoin, Enjin, Mycelium, MyEtherWallet, Jaxx, Trust Wallet, imToken, Coinbase Wallet and more.

Pay with Bitcoin, Pay with USDT, Ethereum, Litecoin and many other coins / tokens